Welkom bij Koopman Autoservice

Peugeot specialist

Uw universele garagebedrijf in de regio voor onderhoud en reparatie aan uw personen auto of bedrijfswagen.

Koopman autoservice monteur
Reparatie en onderhoud
Vakkundige monteurs
Gratis vervangend vervoer

Onze specialisten werken aan alle merken bedrijfswagens tot 3500kg waaronder:

Sinds 2015

Koopman Autoservice

Koopman Autoservice bestaat reeds sinds 2006 (sinds 2015 in Opmeer) en is begin 2022 versterkt met 4 vakspecialisten door de overname van Autobedrijf Gerard Mooij. Gerard Mooij was 33 jaar een begrip in Opmeer als Dealer van Peugeot en later als Universeel bedrijf met Peugeot specialisatie. We zijn trots dat we deze kennis en dienstverlening in ons bedrijf, op het hetzelfde bedrijventerrein voort kunnen zetten.

Koopman Autoservice bedrijfswagens garage monteur
Diensten

Onze autoservice diensten

Autoreparatie en -onderhoud in Opmeer

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt, heeft u een storing of moet uw auto gerepareerd worden? Bij Koopman Autoservice in Opmeer is uw auto in goede handen. Onze monteurs zorgen ervoor dat uw auto onze garage weer in optima forma verlaat.

Auto-onderhoud

Al onze monteurs zijn gediplomeerde autotechnici. Daarnaast zijn er technisch specialisten en een diagnosespecialist, opgeleid bij GMTO, in onze garage aanwezig.  Koopman Autoservice voert zowel onderhoud als apk-keuringen uit aan alle personen- en bedrijfswagens van Peugeot, maar ook aan alle merken personen- en bedrijfswagens tot een gewicht van 3500 kg.

Diagnose

In moderne auto's vol elektronica is het stellen van een diagnose bij een storing of een ander probleem erg ingewikkeld. Wij maken gebruik van de nieuwste apparatuur om uw problemen in kaart te brengen. Voor Peugeot is dit een Peugeot-tester; een tester die door Peugeot zelf steeds actueel gehouden wordt. Voor alle andere merken maken we gebruik van de Bosch-tester.

Reparatie van auto's

Zowel reparaties als onderhoud aan auto's worden in onze eigen werkplaats in Opmeer uitgevoerd, waarbij we gebruikmaken van de modernste gereedschappen. Door onze kennis en kunde kunnen we de reparatietijd zo kort mogelijk houden. We overleggen voor reparatie altijd met u over de te verwachten kosten.

voordelen

Moderne werkplaats

Koopman Autoservice beschikt over een ruime en moderne werkplaats waar dagelijks gedreven technici werken om onze klanten op weg te helpen en te houden. Kwaliteit en een hoge servicegraad is wat wij iedere dag nastreven; geen half werk! Bij de receptie wordt u welkom geheten door Chef Hans Meijners die bijna 30 jaar onderdeel uitmaakte van het team van Gerard Mooij. Hans gaat altijd voor een blije klant en voor een gemotiveerd team in de werkplaats. Al uw vragen zijn welkom!

Vervangend vervoer

Altijd mobiel

Het vervangend vervoer wordt u gratis aangeboden, ook hier verandert niets t.o.v. de dienstverlening van Gerard Mooij.

Gerard mooij

Peugeot specialist

Met de overname van autobedrijf Gerard Mooij in februari 2022 hebben we een Peugeot specialisatie toe kunnen voegen aan ons dienstenpakket. Gerard Mooij is in 1988 met Peugeot begonnen. Eerst als officiële dealer en later als universeeel bedrijf met een duidelijke Peugeot specialisatie.

Contact

Maak een afspraak

Uw contactgegevens
Geef uw voorkeur op
Bedankt voor je bericht, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier. Probeer het opnieuw.